Sitet e Trashegimise Kulturore

Per studiuesit dhe promovuesit e siteve te Trashegimise Kulturore, Albania360 ofron asistence dhe mjete teknike per te dokumentuar ne menyre dixhitale vlerat e ketyre siteve.

Cfare sherbimesh ofrohen per dokumentimin e trashegimise kulturore?

Per studiuesit dhe promovuesit e siteve te Trashegimise Kulturore, Albania360 ofron asistence dhe mjete teknike per te dokumentuar ne menyre dixhitale vlerat e ketyre siteve.

  • Fotografimi 360 nga ekipi yne / Ose Kamera 360 me qera.
  • Ndertimi i turit virtual.
  • Akses te thjeshte ne editorin e Turit Virtual per pasurimin e infomacionit.
  • Link online te turit virtual i cili mund te vendoset ne cdo website.
Si mund ti merrni keto sherbime?

1. Mund te angazhoni ekipin tone per fotografimin & krijimin e Turit Virtual.

2. Mund te merrni me qera pajisjet per fotografimin e turit dhe te ndertoni vet Turin Virtual nepermjet editorit tone Albania360.al