Sitet e Trashegimise Kulturore

Per studiuesit dhe promovuesit e siteve te Trashegimise Kulturore, Albania360 ofron asistence dhe mjete teknike per te dokumentuar ne menyre dixhitale vlerat e ketyre siteve.

2. Mund te merrni me qera pajisjet per fotografimin e turit dhe te ndertoni vet Turin Virtual nepermjet editorit tone Albania360.al
Voluptatibus commodi accusamu Ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit. Provident mollitia neque rerum asperiores dolores quos qui a. Ipsum neque dolor voluptate nisi sed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
...

Cfare sherbimesh ofrohen per dokumentimin e trashegimise kulturore?

Per studiuesit dhe promovuesit e siteve te Trashegimise Kulturore, Albania360 ofron asistence dhe mjete teknike per te dokumentuar ne menyre dixhitale vlerat e ketyre siteve.

  • Fotografimi 360 nga ekipi yne / Ose Kamera 360 me qera.
  • Ndertimi i turit virtual.
  • Akses te thjeshte ne editorin e Turit Virtual per pasurimin e infomacionit.
  • Link online te turit virtual i cili mund te vendoset ne cdo website.
Si mund ti merrni keto sherbime?

1. Mund te angazhoni ekipin tone per fotografimin & krijimin e Turit Virtual.

2. Mund te merrni me qera pajisjet per fotografimin e turit dhe te ndertoni vet Turin Virtual nepermjet editorit tone Albania360.al

DIY

  • Qera Kamere→ Ju
  • Fotografi→ Ju
  • Krijimi i Turit→Ju
  • Hostimi→Ju