Welcome to Albania360

Nderto turin tend virtual me albania360.al

Me Albania360.al mund te ndertoni turin tuaj virtual.

 • Te beni foto panoramike 360;
 • Te shtoni informacione mbi imazhet tuaja panoramike, te marra me çdo aparat fotografik 360 (Ricoh Theta, Insta360 etj.).
 • Te lidhni panoramat tuaja dhe menyren e navigimit mes tyre, ne menyre qe çdokush te lundroje lehtesisht ne turin tuaj virtual.

Albania360 ju ofron sherbime dhe mjete qe ju lejojne te krijoni nje pervoje unike per turin tuaj virtual.

Benefitet

Pse te besh nje tur virtual me Albania360?

Sherbim i shpejt

Albania360 perdor aparat profesional 360 i cili nxjerr foto 360 me cilesi te larte ne cast. Ne kete menyre do mund te fotografoni shpejt vendet qe deshironi.

Sherbimi i atuomatiziuar

Fotot tuaja 360 mund ti uplodoni ne Editorin e turit menjhere. Editori ben optimizimin e tyre automatikisht, pa prekur cilesine. Ne kete menyre fotot do te hapen shpjet ne celular dhe web. Turin mund ta ndertoni vet ose mund ta ndertojne editoret tane te certifikuar.

Tur Virtual ne Celularin tuaj

Te gjithe turet virtual hapen njesoj ne celuarin tuaj si dhe ne web.

Shtoni Turin Virtual në faqen tuaj të internetit

Thjeshtë ngjiturini kodin në faqet tuaja dhe mund të përfitoni të gjitha avantazhet e Turit Virtual në faqen tuaj të internetit. Klientët do të duan të hedhin një sy rreth tyre para se të vizitojnë.

Cilat jane hapat per krijimin e turit?

Fotografimi 360

 • Sherbim nga Albania360
  • Ju perzgjdhni vendin dhe ambinetet qe do te fotografohen.
  • Ekipi vjen dhe ben fotografimin 360.
 • Sherbim qe e kryeni vete
  • Fotografoni ambientin tuaj me kamer 360.
  • Ose merrni me qera kameren tone Theta.

Editimi dhe Krijimi i Turit

 • Sherbim nga Albania360
  • Ju uplodoni panoramat tuaja 360 dhe ekipi yne do te beje hapat e tjera.
 • Sherbim qe e kryeni vete
  • Ndiqni Video Tutorialin per krijimin e turit me Editorin tone online.

Shtimi i informacioneve

 • Sherbim nga Albania360
  • Ekipi yne shton informacion ne tur.
 • Sherbim qe e kryeni vete
  • Ndiqni Video Tutorialin per krijimin e turit me Editorin tone online.

Publikimi i Turit

 • Sherbim nga Albania360
  • Turi do te jete live si nje link i cili hapet shpejt dhe me cilesi nga Celulari ose Kompjuteri juaj.
  • Do ta aksesoni turin ne linkun e formes albania360.al/emri-i-turit
  • Kete link do mund ta vendosni ne website-in tuaj dhe vizitoret ta aksesojne nepemjet website-it tuaj. Ne kete forme website-i juaj nuk do te ngarkohet.

Sherbimet e Albania360

Ne cilat raste jane te nevojshem sherbimet e turit virtual?

Per sitet e Trashegimise Kulturore

Per studiuesit dhe promovuesit e siteve te Trashegimise Kulturore, Albania360 ofron asistence dhe mjete teknike per te dokumentuar ne menyre dixhitale vlerat e ketyre siteve.

Learn more

Per Hotelerine

Per menaxheret e Hotelerise, ofrohet asistence ne krijimin e turit virtual per ambientet e hotelit. Krijimi i tureve virtuale per ambientet e Hotelit, rrisin me 67% shancet e rezervimeve direkte nga vizitoret e website-it tuaj.

Learn more

Per Arkitektet & Inxhinjeret

Arkitektet mund te ndajne me klientet e tyre projektin nga Sketchup -> si tur virtual, si dhe me fotot 360 para dhe pas nderhyrjeve. Inxhinjeret mund te ndajne me ekipin e punes, nderhyrjet e nevojshme dhe progresin e kantierit.

Learn more

Per zyrat e Real Estate

Krijimi i turit virtual per pronat ne shitje ose qera, rrit kursen kohen e vizites ne site nga klientet potencial dhe rrit

Learn more

Per evente

Cumque et suscipit saepe. Est maiores autem enim facilis ut aut ipsam corporis aut. Sed animi at autem alias eius labore.

Learn more

Per Universitetet

Hic molestias ea quibusdam eos. Fugiat enim doloremque aut neque non et debitis iure. Corrupti recusandae ducimus enim.

Learn more

Projektet tona

Disa nga projektet tona te fundit

 • All
 • Site Kulturore
 • Hoteleri
 • Arkitekture

Porto Palermos

Kalaja e Porto Palermos

Roots Dhermi

IMB

Berat

Kalaja e Beratit